Välj ditt land eller region.

Close
Logga in Registrera E-post:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

Sponsrat innehåll: SIGLENT SVA1015X Spectrum Analyzer

SIGLENT SVA1015X spektrumanalysatorn är ett mycket kraftfullt och flexibelt verktyg för olika mätningar inom frekvensområdet från 9 kHz till 1,5 GHz. Stora grundläggande specifikationer är basen för alla inkluderade och tillgängliga funktioner och funktioner. Den mycket låga DANL (visad genomsnittlig ljudnivå) på -156dBm och det brett utbudet av RBW-filter (1Hz - 1MHz) gör det möjligt för användaren att se mycket små och smala signaler. Spårningsgenerern ingår som standard och gör det möjligt för användaren att göra mått på mätningar av skalärförlängning på kablar, filter och andra komponenter. Hittills är allt som kan förväntas från en bra basfrekvensanalysator på plats. Men det finns mycket mer möjligt med SVA1015X.

En under tiden är mycket vanligt krav på förmågan att genomföra EMI-felsökning eller överensstämmande mätningar. Dagens höghastighetsdatamönster, IoT-enheter och Switched Mode Power supplies äger i sig många källor för EMI-problem. Därför är EMI-mätningar och felsökning vid alla steg under konstruktionen oumbärliga. Siglent erbjuder en valfri lösning för SVA1015X som kan köpas och installeras när som helst. Det här alternativet utökar uppsättningen RBW-filter med speciella EMI-filter och även kvasi-toppdetektorn. Lägga till en uppsättning närliggande fältprober (SRF5030 (T)) fyller in felsökningsuppsättningen för startnivå. I kombination med ett LISN är det en bra inställning för genomförda mätningar av EMI.

En mycket mer specialiserad funktion är Vector Network Analysis. Det här alternativet kan också läggas till vid en senare tidpunkt och tillåter användaren att utföra S11- och S21-mätningar. Mätningarna kan visas i olika format som X-Y (dB / phase-over-frekvens), polära eller Smith-diagram. Typiska uppgifter till exempel gruppfördröjningsmätningar av filter eller förstärkaringång / utgångssteg eller antennmatchning kan lösas enkelt. Ärligt talat bör noggrannheten i resultaten inte jämföras med en fullständig, fristående VNA, men ändå är resultatet av detta alternativ mycket solidt.

Om 1.5GHz inte kan användas för din applikation och du behöver högre frekvenser, ta en titt på Siglents SSA3000X-serie. Det erbjuder liknande prestanda och alternativ. Men det utesluter VNA-alternativet. Om du behöver en lösning för VNA-mätningar över 1,5 GHz se upp på www.siglenteu.com Det finns något på vägen.

För alla som undrar, vem är Siglent och vad de gör? Siglent Technologies började utveckla digitala oscilloskop 2002. Efter 15 års forskning och utveckling omfattar produktportföljen digitala oscilloskop med bandbredd som når från 50 MHz och nu upp till 1 GHz, handhållna oscilloskop med eller utan isolerade ingångskanaler, funktion / godtycklig vågform generatorer även i ett brett utbud av bandbredd (10 MHz till 500 MHz), likströmsaggregat för laboratoriet, digitala multimätare med 4,5 till 6,5digits, spektrumanalysatorer och RF-signalgeneratorer med en maximal bandbredd på 3,2 GHz och andra allmänna testinstrument . Siglent utökar kontinuerligt sitt sortiment av produkter. Planen för 2019 är att släppa mer än 3 nya produkter och utöka den nuvarande portföljen å ena sidan med högre prestanda instrument och å andra sidan en helt ny produktgrupp.

Under tiden har Siglent vuxit till en global ledare inom elektronisk test- och mätutrustning. Dess produkter kombinerar innovativa funktioner och funktionalitet med ett starkt engagemang för kvalitet och prestanda.

Siglent har för närvarande tre huvudkontor runt om i världen. Först, huvudkontoret i Shenzhen, Kina. Alla utvecklingar och produktioner görs där. Det finns över 300 anställda. Mer än 100 ingenjörer som arbetar inom flera avdelningar, inklusive hårdvara, mjukvara, industriell design, test och avancerad utrustning miljölab, samt ett högt kvalificerat ledningsgrupp och andra tekniska proffs

Dotterbolagen i Amerika och Europa grundades 2014. Det amerikanska kontoret ligger i Solon, Cleveland / OH och sedan kontorets öppning har det vuxit kontinuerligt till nu 6 personer. De arbetar med lokal försäljning, service och support. Det europeiska kontoret ligger i Hamburg / Tyskland och hanterades på distans från Kina. Sedan oktober 2018 började Siglent anställa lokal personal. Under tiden finns tre anställda som tar hand om Service & Support, Sales and Marketing. Huvudmålet är att leverera service av hög kvalitet till kunder och försäljningspartners och ständigt förbättra och optimera prestanda. Alla reparationer och senare även fabrikskalibrering sker lokalt i mitten av Europa.

Hela europeiska försäljningen görs av auktoriserade distributörer. Fördelen med kunden är att den närmaste Siglent-försäljningspartnern normalt inte är långt borta, och all försäljning och massor av eftermarknadsaktiviteter kan göras på lokalspråket. För att hitta din Siglent-distributör kan du se vår hemsida www.siglenteu.com -> Hur man köper.

Kontaktuppgifter

SIGLENT TECHNOLOGIES GERMANY GmbH
Liebigstr. 2-20
22113 Hamburg / Tyskland
Tel: +49 (0) -819-95946
& # X49; nf & # x6f; -e & # x75; @ s & # x69; & # x67; l & # x65; & # x6e; t & # x63;. About