Välj ditt land eller region.

Close
Logga in Registrera E-post:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

Dengrove lägger till platsbesparande DC / DC-omvandlare från Recom

De är konstruerade för applikationer som kräver hög effektdensitet och hög effektivitet och har effektvärden från 3,3W till 30W.

De överensstämmer med branschstandard DOSA-fotavtryck (12,19 x 12,19 mm) och är tillgängliga med nominell utgångsström på 1.0A, 2.0A, 3.0A eller 6.0A. Med hjälp av en kontroll IC och flerskiktsbrädans konstruktion hävdas resultera i ledande effektdensitet upp till 800W / in3 samt tillåta användning i rymdbegränsade applikationer.

Maximal effektivitet är mellan 97-99%, för drift vid full belastning vid omgivande temperaturer upp till 107 ° C utan tvungen luftkylning. Omformarna är förpackade i en metallburk med integrerat markplan för effektiv sexsidig avskärmning för minimala buller, säger distributören. De är också EN 55032-kompatibla.

Andra egenskaper är flexibla kontroll- och trimningsalternativ, stift för kraftig, on-off kontroll och sekvensering med programmerbar utgångstiden för att förenkla omvandlaren samtidigt eller i en fördefinierad sekvens. Den nominella utgångsspänningen på 3.3V eller 5.0V kan trimmas upp eller ner med ett enda externt motstånd. Det finns också programmerbar softstartkontroll.

Distributören lagrar även Recom utvärderingsbrädor för RPM-serien för test, utveckling och prototypning.

DC-DC-omvandlarna är nu tillgängliga som ytmonteringsmoduler med LGA-kontakter.