Välj ditt land eller region.

Close
Logga in Registrera E-post:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

ON lägger till SiC MOSFETs

ON Semiconductor har introducerat två SiC MOSFETs riktade mot EV, Sol och UPS applikationer.

NTHL080N120SC1 och AEC-Q101 automotive grade NVHL080N120SC1 kompletteras av  SiC-dioder och SiC-drivrutiner, enhetssimuleringsverktyg, SPICE-modeller och applikationsinformation.

ON: s 1200 volt (V), 80 milliohm (mΩ), SiC MOSFETs hyser en låg läckström, en snabb inbyggd diod med låg omvänd återhämtningsladdning, vilket ger en kraftig minskning av effektminskningen och stöder högre frekvensdrift och högre effekttäthet och låg Eon och EOF / snabb på och av kombinerad med lågspänning för att minska totala strömförluster och därmed kylbehov.


Låg enhetskapacitans stöder möjligheten att byta vid mycket höga frekvenser vilket minskar besvärliga EMI-problem. Samtidigt ökar överskott, snedighetskapacitet och robusthet mot kortslutning, övergripande robusthet, förbättrad driftsäkerhet och längre livslängd.

En ytterligare fördel med SiC MOSFET-enheterna är en avslutningsstruktur som ökar pålitligheten och robustheten och ökar driftsstabiliteten.

NVHL080N120SC1 har konstruerats för att motstå höga överspänningsströmmar och erbjuder hög skvalitetsegenskaper och robusthet mot kortslutning.

AEC-Q101-kvalifikationen för MOSFET plus andra SiC-enheter som erbjuds säkerställer att de kan utnyttjas fullt ut i det ökande antalet applikationer inom fordon som uppstår som ett resultat av ökat elektroniskt innehåll och elektrifiering av kraftledningar.

En maximal driftstemperatur på 175 ° C ökar lämpligheten för användning inom fordonsindustrin såväl som andra mål applikationer där hög densitet och rymdbegränsningar pressar upp typiska omgivande temperaturer.