Välj ditt land eller region.

Close
Logga in Registrera E-post:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

Kvalitet

Vi undersöker leverantörskreditkvalificering noggrant, för att kontrollera kvaliteten från början. Vi har vårt eget QC-team, kan övervaka och kontrollera kvaliteten under hela processen inklusive inkommande, lagring och leverans. Alla delar före leverans kommer att skickas till QC-avdelningen. Vi erbjuder 1 års garanti för alla delar vi erbjuder.

Våra tester inkluderar:

Visuell inspektion

Användning av stereoskopiskt mikroskop, utseendet på komponenter för 360 ° allround observation. Observationsstatusens fokus omfattar produktförpackning; chip typ, datum, sats; tryck och förpackningstillstånd; stiftarrangemang, parallell med plätering av fallet och så vidare.
Visuell inspektion kan snabbt förstå kravet på att uppfylla de externa kraven för de ursprungliga varumärkesproducenterna, antistatiska och fuktstandarderna, och om de används eller renoveras.

Funktioner Testning

Alla funktioner och parametrar som testats, kallad fullfunktionstest, enligt de ursprungliga specifikationerna, applikationsanvisningarna eller applikationssidan för klienten, testade enheternas fullständiga funktionalitet, inklusive testparametrar, men inkluderar inte AC-parametervärde analys och kontroll del av icke-bulk test gränserna för parametrar.

Röntga

Röntgeninspektion, överkanten av komponenterna i 360 ° allomfattande observation, för att bestämma komponentens interna struktur under test- och paketanslutningsstatus, kan du se ett stort antal prover som testas är desamma eller en blandning (Mixed-Up) problemen uppstår; dessutom har de med specifikationerna (datablad) varandra än att förstå provets korrekthet. Förbindelsestatus för testpaketet, för att lära sig om chip- och paketanslutningen mellan stiften är normalt, för att utesluta nyckeln och kortslutning med kortslutning.

Lödbarhetstestning

Detta är inte en förfalskningsmetodsmetod eftersom oxidation sker naturligt; Det är dock ett betydande problem för funktionalitet och är särskilt vanligt i heta, fuktiga klimat som Sydostasien och de sydliga staterna i Nordamerika. Den gemensamma standarden J-STD-002 definierar testmetoderna och accepterar / avvisar kriterier för thru-hole, ytmontering och BGA-enheter. För icke-BGA-ytmonteringsanordningar används dip-and-look och "keramiskt platta test" för BGA-enheter har nyligen införlivats i vår servicepaket. Apparater som levereras i olämplig förpackning, godtagbar förpackning men är över ett år gammal eller föroreningar på stiften rekommenderas för lödbarhetstestning.

Decapsulation for Die Verification

Ett destruktivt test som tar bort komponentens isoleringsmaterial för att avslöja munstycket. Dysan analyseras sedan för markeringar och arkitektur för att bestämma spårbarheten och äktheten hos enheten. Förstoringsförmåga på upp till 1000x är nödvändigt för att identifiera dysmarkeringar och ytanomalier.