Välj ditt land eller region.

Close
Logga in Registrera E-post:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

APEC: SiC-kraft och förbättrade molnbaserade kraftverktyg

Sökfunktionerna har förbättrats och det finns en karusell-stil meny som gör det möjligt att välja kompatibla enheter och brädor, säger företaget: "Ingenjörer kan minska inbyggda komponenter och systemlösningsalternativ och vara övertygade om systemets prestanda innan de förbinder sig att sourcing hårdvara och slutföra sina mönster. "

Demonstrationer hos APEC inkluderar en kiselkarbid (SiC) 11kW 100kHz trefas fullbro PFC (power factor corrector) demonstrator byggd på sin NVHL080N120SC1 SiC MOSFET (1,200V,> 30A, ~ 80mΩ, TO247) och NCP51705-portdrivrutinen - som inkluderar en laddningspump för att skapa en negativ bias för att inkludera SiC MOSFET-avstängning.

OnSemi-eFusePå Semi eFuse

Också på displayen kommer en eFuse, "smart passiva sensorer" för industriell automation, en högdensitets USB-PD (power delivery) -lösning, en aktiv clamp flyback-krets och motordrivna kraftmoduler.

För att främja Strata kommer ett papper som ambitiöst kallas "Att tillgodose den pressade designerens önskelista med alla rätt verktyg i en enda verktygslåda" presenteras (19 mars 13:30 Rum 303AB).

En annan presentation är: "Prestanda, tillförlitlighet och avkastningsöverväganden i toppmoderna SiC-diod och mosfet-teknik under ramp-up" (onsdag 20 mars 14:00, kontrollera plats)