Välj ditt land eller region.

Close
Logga in Registrera E-post:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

Strömförsörjningen accelererar fabrikstransportsystem

Strömförsörjningen, by Powerbox, är inrymt i ett IP54-fall och mäter 250mm x 160mm x 55mm. Den innehåller en mikrokontroller för att justera skyddsbeteendet och accepterar ingångsspänningar från 323V AC till 560V AC trefas. Den är utformad för att uppfylla säkerhetsspecifikationerna 60950-1 och 62368-1 EMC överensstämmer med EN61000-6-3 och EN61000-6-2.

Tillförseln är avsedd att användas i fabriksautomatisering och automatiserade pakethubbar för med transportörer, sorteringsbrytare och annan utrustning för e-handel.

Den är konstruerad för att fungera i svåra miljöer och är mekaniskt omkonfigurerbar för att passa olika formfaktorer eller direktintegration i likströmsmotorer. Den innehåller en mikrokontroller, toppström, strömbegränsning och skyddslägen. Det finns också mjukstart, överström, överspänning och temperaturskydd. Den använder en aktiv effektfaktorkorrigering (PFC) med en hög effektivitet, kompakt LLC topologi.


250W-nätaggregatet adresserar 24V DC-motorer och kan leverera 480W toppkraft i en sekund, hålla hög kapacitiv belastning och hantera energiåtervinning när en likströmsmotor sänker eller stoppar, säger företaget. Denna funktion kan öka livslängden för utrustning samt spara energi. För högre effekt eller redundans kan den parallelliseras. Driftstemperaturintervallet är -25 ° C till + 70 ° C.

Andra utspänningar är tillgängliga vid behov till 36V, 48V DC-motorer, samt anpassade spänningar.

Det finns en LED-indikator för status för strömförsörjningen, en DC-OK-signal och fjärråterställning för integration inom transportsystemets hanteringssystem.