Välj ditt land eller region.

Close
Logga in Registrera E-post:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

Power Stamp Alliance-snitt behöver för värd-CPU för att övervaka PSU, och lägger till en referensdesign

PowerStapAlliance-Controller-Stamp-envelope

Alliansen (Artesyn Embedded Technologies, Bel Power Solutions, Flex och STMicroelectronics) har skapat en gemensam specifikation för flera typer av 48Vdc-dc-konverteringsmoduler - dubbade "stämplar" (specifikationer här) och främst inriktade på IT-utrustning och stora databehandlingsinstallationer med 48V racknivåns kraftfördelning, exempelvis lokalt drivande FPGA och ASICS.

Power-Stamp-Alliance-controllerDen nya modulen, "kontrollerstämpel"Kommer att användas med" satellitstämplar ", definierad tidigare. Det är avsett att tillhandahålla alla krav på användargränssnitt, styrning och matningsspänning på upp till sex satelliter, "som möjliggör att kraftomvandlingen kan genomföras utan krav på värdprogrammet", säger organisationen. "Den är idealisk för servrar, lagrings- och datorsystem där utrymme nära processorn är begränsad. Värdssystemet skulle bara behöva tillhandahålla 48V-källskenan för styrenheten och satellitstämplarna, vilket eliminerar behovet av primär- och sekundärspänningar. "

PowerStapAlliance-Ice-Lake-VR13-boardSamtidigt tillkännagav alliansen ett referensdesignpanel för processorer baserat på Intels nästa generations 10 nm CPU-mikroarkitektur - kodnamn Ice Lake.


Andra referensbrädor är tillgängliga för Intels VR13 (Skylake) processor, och för ASICS och FPGA.

Det finns också ett grafiskt användargränssnitt (GUI) som utvecklare kan använda med produkter från ett medlemsföretag och ett nytt referensdesignkort för högströms ASIC och / eller FPGA-chipset.

Medlemmarna av Power Stamp Alliance håller med om ett standardproduktavtryck och funktioner som tillhandahålls inom, samtidigt som de konkurrerar oberoende genom differentiering i topologi, kretsar och prestanda.